Kéz-és lábápolás


„Szenvedéllyel szépítünk” - A Nő egyik  ékszere az ápolt, gyönyörű kéz és körmök.
Legyen az rövid, vagy hosszú, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki  kívánságának és ízlésének megfelelő körmöt kapjon nálunk, tegye az boldoggá mindennapjait és viselője megelégedettséggel térjen vissza hozzánk.

Sérült köröm kezelése, - pótlása, körömépítés bőrbarát professzionális termékekkel.
Regeneráló körömápoló manikűr urak és hölgyek részére is. 


Manikűr 2500 Ft

Erősített géllakkozás: 4700 Ft

Saját köröm zselével erősítése: 5300 Ft

Géllakk eltávolítása manikűrrel 2500 Ft

Pedikűr 7000ft (körömvágással talpmasszázzsal együtt)

Géllakk lábra: 3500 Ft

Francia lábra: 4000 Ft

Géllakk eltávolítása 2000 Ft


A megfelelő lábápolás és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt láb és köröm. Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét.  A rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak, így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök és a köröm is benőhet. 
A gyógy-pedikűr, ellentétben a díszítő ápolással, a hangsúlyt a láb esetleges deformitásból adódó problémákat segít megoldani. Ilyen lehet például a bőrkeményedés, a tyúkszem (ami egy lefelé, kúp alakban terjedő bőrkeményedés), körömbenövés. Ezek rendszeres kezelése feltétlenül szükséges a teljes komfortérzethez és az ápolt megjelenéshez. 
Bőrtípustól függően ajánlott az áztatáson felül bőrradír, és a kezelést követő, a bőrszáradást csökkentő, illetve eltüntető, különböző természetes olajokkal való láb- és talpmasszázs. 
A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatóak. 
Szakképzett kollégánk által végzett eljárások, talpreflexológiai masszázzsal egybekötött komplex terápiák a tradicionális szakmai megoldások révén rendkívül hatékonyak és megbízhatóak, forduljon hozzá bizalommal. 

Paraffinos kézápolás

Különösen a téli hideg napokon fontos a kéz védelme. Az állandó hideg, a szél, a gyakori vízbe nyúlkálás, a száraz levegő, az erős napfény, a szappanok, a tisztító szerek, egyes kozmetikumok a legnagyobb ellenségei a kéz bőrének. Nőknél és férfiaknál is …
A házi munka, a papírmunka, a szabadban végzett sportolás, kertészkedés, az előrehaladott életkor, amikor a bőr elvékonyodik, kiszárad, kireped, érzékeny lesz – ezek mind maguk után vonják a tökéletes megoldást: a paraffinos kezeléses kényeztetést. 
A paraffinos kezelés az ápoló anyagok, gyógykrémek bejuttatását segíti elő, mivel a meleg hatására a pórusok kitágulnak és ezáltal jobb lesz a felszívódás, fokozódik a vérkeringés, ezáltal erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr belülről való épülését.
Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit. 
A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik. 
A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. 

Kézkrém-ápolás
A paraffinos ápolást közvetlenül a manikűr után, masszírozás után – mikor a bőr vérkeringése által jóval melegebb és jól előkészített lesz, a lakk száradása után, géllakozás után, a műköröm elkészítésénél, vagy feltöltésénél a teljes kész munka után – ajánljuk.