Fodrászat

A munkám: a hobbim. 
22 éve dolgozom fodrászként. 

Hajszépítészeti szolgáltatásaimban ugyanúgy szerepel a festés, melír-, satír technikák minden fajtája, ahogy a hajgöndörítések, tartós hullám, laza loknik egyaránt. Menyasszonyi és alkalmi kontyok, hajkoronák készítését vállalom. Az eltöredezett hajszálak, hajvégek regenerálását, haj- és fejbőrmasszázst professzionális kondicionáló termékek alkalmazásával végzem. 

Forduljon Hozzám bizalommal!

Gáll Bea  Hair stylist

A SunVision otthon van női és férfi trendi hajvágásokban, hajszínezésekben is. Hajfestés 100%-os ősztakarású ammóniamentes hajfestékkel is történhet, az érzékeny fejbőrűek részére. 
Férfiaknak az eredetivel megegyező hajszín-visszaállítás néhány perces, forradalmian új technikával.
Tartós hullámosítás {Dauer} hajkímélő professzionális anyagokkal, a vegyszeres eljárások végén hajszerkezet visszaállító kezelések a csillogó, selymes hajért. 

Árlista

Női hajvágás 3500 - 6500 Ft

Férfi hajvágás 3000 Ft

Gyerek hajvágás 2000 Ft

Dauer 5500 - 8500 Ft

Festés melír 6500 - 8500 Ft

Szárítás, rakás 3000 - 4500 Ft

Alkalmi frizura és kontyfésülés 4000 - 6500 Ft

Szenzációs új ajánlatom: 
Prémium kategóriás CHOCO GOLD KERATIN Hajfeltöltés 

A CHOCO GOLD Original Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálakat egészségesen fénylővé és selymessé teszi.
Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán. Segít megtartani a haj rugalmasságát, élettel teli lesz. 
A CHOCO GOLD Original Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. Az Orogonal Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET.

Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék használatát követően a hajat 220°C-os lapos hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli lesz. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt hajra (színezett, dauerolt).