Fodrászat

A munkám: a hobbim. 
Lassan 30 éve dolgozom fodrászként. 

Hajszépítészeti szolgáltatásaimban ugyanúgy szerepel a festés, melír-, satír technikák minden fajtája, ahogy a hajgöndörítések, tartós hullám, laza loknik egyaránt. Menyasszonyi és alkalmi kontyok, hajkoronák készítését vállalom. Az eltöredezett hajszálak, hajvégek regenerálását, haj- és fejbőrmasszázst professzionális kondicionáló termékek alkalmazásával végzem. 

Forduljon Hozzám bizalommal!

Gáll Bea  Hair stylist

A SunVision otthon van női és férfi trendi hajvágásokban, hajszínezésekben is. Hajfestés 100%-os ősztakarású ammóniamentes hajfestékkel is történhet, az érzékeny fejbőrűek részére. 
Férfiaknak az eredetivel megegyező hajszín-visszaállítás néhány perces, forradalmian új technikával.
Tartós hullámosítás {Dauer} hajkímélő professzionális anyagokkal, a vegyszeres eljárások végén hajszerkezet visszaállító kezelések a csillogó, selymes hajért. 

Árlista

Női hajvágás 5500 Ft-tól

Férfi hajvágás 4000 Ft

Gyerek hajvágás 3000 Ft

Dauer 5500 Ft-tól

Festés melír 6500 Ft-tól

Szárítás, rakás, vasalás 4500 Ft-tól

Alkalmi frizura és kontyfésülés 4500 Ft-tól

A keratin kezelés ára hajhossztól és anyagmennyiségtől függően változó

Szenzációs új ajánlatom: 
Prémium kategóriás COCOCHOCO PROFESSIONAL GOLD KERATIN Hajfeltöltés Hajszerkezet-megújító, regeneráló,
TARTÓS HAJEGYENESÍTÉST BIZTOSÍTÓ kezelés Mely csillogó selymes hatást nyújt hosszú hónapokon át.  

A COCOCHOCO PROFESSIONAL GOLD Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálakat egészségesen fénylővé és selymessé teszi.
Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán. Segít megtartani a haj rugalmasságát, élettel teli lesz. 
A COCOCHOCO PROFESSIONAL GOLD Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. Az Orogonal Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET.

Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék használatát követően a hajat 220°C-os lapos hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli lesz. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt hajra (színezett, dauerolt).